Vägmärken
En stor del av vår verksamhet är skyltar för trafiksäkerhet och information. I dessa fall utgör raska leveranser, stora konstruktioner och trygghet för kunden våra främsta styrkor.
Det är dock precis lika självklart att åta oss de mest komplicerade uppdrag, där kraven på färg och form, projektledning, uppfinningsrikedom och design är det som efterfrågas.
Vanliga frågor och svar om skyltar m.m.

Jag har tänkt att köpa en skylt, hur gör jag?
Följande frågor måste vi ställa till dig: Var ska skylten placeras och ska det vara en inomhus- eller utomhusskylt? Ifrån vilket avstånd kommer man att läsa skylten? Blir texten för stor eller för liten beroende på placering av skylten? Vad vill du att det skall stå på skylten och vilka färger ska skylten ha?

Får man som privatperson eller förening köpa trafikskyltar?
Självklart får man detta. Men ta först reda på om du får sätta upp den.
Får man lov att sätta upp en skylt hur som helst utomhus?
Nej, det får man oftast inte. Är det en skylt som direkt berör trafiken gör du klokast i att rådfråga din trafikingenjör i den kommunen du bor i. Gäller det en typ av reklamskylt som t ex skall sitta på en husfasad eller sättas i mark, tar du kontakt med en handläggare som svarar på bygglovsärenden.
Vad kostar en skylt?
Många standardskyltar som vi mer eller mindre lagerför har vi redan fasta priser på. Övriga skyltar beräknas efter omfång, textmassa, layout-arbete, material mm. Där får vi kanske återkomma till dig med ett skriftligt svar eller per telefon.
Hur lång tid tar det att tillverka skylten tills vi får den?
Många skyltar och tillbehör finns på lager och kan hämtas hos oss per omgående eller så kan vi skicka dem till dig. När vi skickar standardskyltar/tillbehör går varorna från oss som regel inom en vecka. Skall vi tillverka skylten så är allt beroende på omfattningen. Vi ger dig svar på leveranstiden.
Lämnar ni garanti på en skylt?
Alla skyltar vi producerar lämnar vi ett års garanti på. Skyltar med reflex material lämnar vi 7 respektive 10 års garanti.
Hur skickar ni skyltarna?
Vi använder oss av alla moderna transportsätt. Har du inga egna önskemål använder vi det, för dig billigaste transportsättet.
Vem betalar frakten?
Du som kund betalar alltid frakten. Däremot betalar vi i förväg frakten och debiterar den sedan på fakturan.
Kan jag få betalningen per faktura?
Ja, om den som beställer företräder en registrerad förening, enskild firma, AB eller annan juridisk person. Är du helt privat och inte känd för oss måste du betala kontant alternativt att vi sänder per efterkrav/postförskott.